Hej och välkommen till min sida Lost dogs sweden. Jag har stort intresse för djur och framför allt hundar och katter. Därför kommer jag nog skriva mycket om våra fyrfota vänner, bland andra saker på denna sida. Vi får se vad det blir av den helt enkelt.

Jag har väldigt starka åsikter om vad det gäller djurskydd och att våra husdjur ska behandlas med omtanke och respekt. Allt för många djur far illa här i världen så jag hoppas på denna sida kunna skriva en del om djurrättsfrågor.

Tanken är även att skriva om tips vad det gäller att ha husdjur hemma. Detta kan vara allt ifrån vilka produkter som är bra och vilka som inte är det till att förhållningssätt vid träning av hundar med mera.

Eftersom min expertis ligger inom området hundar och katter så hoppas jag även att fler vill bidra till sidan framöver. Om du läser detta och känner och du har andra husdjur hemma så får du gärna skicka in en artikel så kommer jag att publicera den! Men reservation för min rätt att neka innehåll som jag inte tycker är lämpligt för sidan.

Min tanke var först att ha ett litet annonsutrymme här på sidan där man kan be folk om hjälp att hålla utkik efter bortsprungna djur. Men då det finns så flera sidor, exempelvis på facebook för detta så har jag lagt den tanken på is. Däremot så funderar jag på att så småningom lägga ut ett forum här där man kan diskutera frågor som dyker upp i samband med djurägande. Här kan man i alla fall läsa mer om vad som gäller vid borttappade djur https://polisen.se/tjanster-tillstand/hittegods/upphittat-djur/