Lost dogs är en sida som handlar om djur och allt däromkring. Sidan är just nu under uppbyggnad och form och innehåll kommer utvecklas allt eftersom. Jag som står bakom sidan har genom mitt liv haft många olika husdjur och har en stor kärlek till djur både tama såväl som vilda. I nuläget har jag både hundar och katter i hemmet, men genom min uppväxt har jag även haft marsvin, kaniner samt även reptiler att ta hand om.

Sidan kommer främst att handla om husdjur men det kan även hända att vi vi tar upp andra ämnen såsom djurrättsfrågor och globala problem kopplade till djurliv. Det kan handla om att rikta uppmärksamhet till hur boskap behandlas inom köttindustrin. Det kan även handla om att berätta om hur klimatproblemen orsakar utrotning av arter på daglig basis och fördriver djurliv från sina naturliga miljöer då många områden inte längre kan försörja dem. Läs gärna mer om detta på världsnaturfonden.